Segueix-nos
11/09/2020
El 15 de setembre s'obre el període voluntari de pagament d'IBIs i de l'impost sobre activitats econòmiques
El termini finalitza el 30 de novembre; el pagament es podrà fer a les entitats bancàries que figurin a l'avís de pagament

Dimarts que ve, dia 15 de setembre, s'obre el període per al pagament voluntari dels imposts municipals sobre bens immobles (IBIs) i del d'activitats econòmiques. Aquest període finalitza el 30 de novembre. Els tributs són l'impost sobre béns immobles, l'impost sobre béns immobles de característiques especials (BICES), l'impost sobre béns immobles rústics i l'impost sobre activitats econòmiques. 

El pagament es podrà fer a les entitats bancàries que figurin a l'avís de pagament. Si no rebeu aquest avís, us podeu posar en contacte amb el Servei de Recaptació, telefonant al 971 82 95 95 (ext. 230 o 213) o enviant un correu electrònic a recaptacio@arta.cat. Es recorda que no haver rebut els avisos per correu postal no eximeix del pagament.

Així mateix, us informam que des d'enguany es pot fer també el pagament de tributs mitjançant el sistema T€nvio, de Correus. Aquí trobareu tota la informació.  

 

Aquest és el cartell informatiu del període de pagament d'aquests tributs. 

Tornar a d'alt