Segueix-nos
10/09/2020
Artà implanta una sèrie de mesures de seguretat temporals amb motiu de l’inici del curs escolar
Es tracta de canvis provisionals i restriccions de circulació a hores puntuals i de la cessió d’espais municipals per als centres escolars, a petició d’aquests

Amb motiu del progressiu i escalonat inici de curs escolar, a partir d’avui, a Artà s’han començat a implantar una sèrie de mesures de seguretat que afecten, per una banda, a la cessió d’espais municipals perquè l’alumnat en pugui fer ús en horari lectiu, i per l’altra, a la circulació. Aquestes mesures han estat acordades i establertes conjuntament entre centres educatius i Ajuntament i poden veure’s sotmeses a modificacions segons les necessitats de cada moment.

A causa de les ràtios d’alumnat a les aules i en compliment dels protocols de seguretat, els centres educatius s’han vist forçats a cercar solucions i demanaren a l’Ajuntament la cessió d’espais exteriors a les seves instal·lacions. Així, el Consistori ha habilitat l’aula polivalent del Poliesportiu, el Centre Jove, el fossat de na Batlessa (d’11 h a 11.30 h), la plaça de l’Ajuntament (d’11 h a 11.30 h), la plaça de Pare Ginard, el carrer de Sant Antoni, el carrer del Calvari i el solar annex a l’escola de Rosa dels Vents.

D’altra banda, s’han establert canvis en la circulació de vehicles per algunes vies pròximes als centres escolars i en horaris d’entrada i sortida de l’alumnat. De moment, són els següents:

  • El carrer de Pere Amorós, durant els dies lectius i amb horari de 7.45 h a 9.30 h i de 13.45 h a 14.30 serà d’un únic sentit. El sentit serà de carrer Gran Via a carrer de Rafel Blanes. Els cotxes que vulguin utilitzar aquest carrer en els horaris abans ressenyats s’hauran de desviar cap al carrer de Rafel Blanes i el carrer de Jaume III.
  • La circulació pel carrer de Penya Roja, el carrer del Calvari i el carrer de Sant Antoni quedarà prohibida els dies lectius de les 8 h a les 14 hores. També quedarà prohibit l’estacionament durant aquestes hores als carrers del Calvari i de Sant Antoni.
  • La circulació pel carrer de s’Hort quedarà prohibida en els horaris d’entrada i sortida de l’alumnat.
  • La circulació pel carrer de Caritat quedarà prohibida els dies lectius en horari de 7.45 a 14.30 hores.

Des de l’Ajuntament lamentam les molèsties que aquestes mesures puguin provocar, i demanam paciència i comprensió a les persones afectades. Gràcies.   

Tornar a d'alt