Segueix-nos
28/08/2020
El Centre de Dia té un cas positiu de Covid-19
Com a mesura cautelar avui es tancarà el servei durant 15 dies

Avui es tancarà durant 15 dies el Centre de Dia com a mesura cautelar després que una persona usuària del servei hagi donat positiu a les proves de Covid-19.

Per això, s'estan fent les proves PCR a la resta de persones usuàries i al personal que hi treballa. Des d'aquest moment, el servei s'ha posat en mans de la Conselleria de Salut per poder posar en marxa els protocols pertinents i per estudiar els diferents possibles escenaris que es puguin donar a partir d'ara i actuar en conseqüència. Cal assenyalar que es manté el contacte directe amb les famílies perquè les persones usuàries no quedin desateses i, si necessiten que es faci el repartiment de menjar a domicili, també es farà.

Per altra part, el servei de menjar a domicili habitual queda obert i l'Ajuntament està estudiant com ha de procedir per repartir-lo, perquè, tot i que el personal que en farà el repartiment no serà el mateix que treballa al Centre de Dia, s'han de prendre les mesures adients en aquests casos. Les famílies de les persones usuàries del SAD estaran informades directament de les decisions que es prenguin.

Des de l'Ajuntament, es demana a la població molta prudència i atenció, perquè davant aquesta situació de nous contagis s'han de posar en marxa protocols per frenar-los, però també es fa una crida seriosa al seny i a la responsabilitat individuals. La solidaritat és cabdal en aquesta situació. Seguiu les mesures recomanades i usau les mascaretes.

 

Tornar a d'alt