Segueix-nos
01/08/2020
L'Ajuntament fa una crida a la prudència i responsabilitat per evitar nous contagis de Covid-19
La presencia de nous casos al municipi obliga a extremar les precaucions

L'augment de casos de Covid-19 és una realitat que cal enfrontar i per això ahir el Govern de les Illes Balears presentà un reforç de les mesures per evitar nous contagis (consultau aquí).

Comença el mes d'agost i les reunions entre amics i familiars poden augmentar, i per això l'Ajuntament convida a extremar les precaucions i respectar les normes establertes.

Així, recorda que a les reunions familiars i socials a la via pública, als espais públics o privats no hi pot haver més de 30 persones a l'aire lliure i 15 persones a espais tancats, i que la distància mínima s'ha de mantener sempre. Puntualitza també que estan prohibides les botellades en totes les vies i espais públics (parcs, places o aparcaments i a l'aire lliure). Per això, s'augmentarà la vigilància policial i es denunciaran les infraccions.

És molt important la responsabilitat individual per poder aturar aquesta crisi sanitària, i es confia que cada ciutadà i ciutadana posarà el seny i la prudència necessaris per evitar nou contagis.

No tudis l'esforç fet! (clica aquí)

Tornar a d'alt