Segueix-nos
21/07/2020
Enquesta a la ciutadania per definir línies estratègiques en aquesta nova situació
Es vol conèixer, des de la perspectiva de la ciutadania, les conseqüències de l’estat d’alarma i la percepció dels serveis prestats per poder definir futures accions.

Tothom és conscient  que el confinament i l’estat d’alarma han generat efectes a la vida de les persones i l’Ajuntament, per la seva part, ha engegat actuacions per donar-hi resposta. Així i tot, vol conèixer de primera mà el parer de la gent, i per això ha iniciat una campanya de recollida d’informació  a través d’una enquesta.

El qüestionari es divideix en diversos blocs relacionats amb situacions diverses (situació laboral, ús del comerç local, dinàmiques de col·laboració de la comunitat, mesures preses,  atenció dels serveis municipals...) i amb espais oberts perquè les persones puguin exposar allò que considerin.

Així, durant aquest mes, hi haurà personal autoritzat per l’Ajuntament que visitarà habitatges i espais on hi acudeixi gent per si la ciutadania vol fer l’enquesta. I a la pàgina web municipal també hi haurà el qüestionari per qui el vulgui completar (clicau aquí per accedir-hi).

Una vegada es tenguin els resultats de les enquestes l’Ajuntament té previst organitzar, en el marc del Pla d’acció municipal (PAM), debats estratègics per encarar, com a poble, les conseqüències de la Covid-19. En aquestes trobades es podran debatre els aspectes que la ciutadania haurà exposat en les enquestes i serviran per reflexionar conjuntament sobre els reptes que afrontam davant aquesta nova situació. Quines  són les fortaleses, les dificultats i com ens podem organitzar per respondre millor a les necessitats que es presenten.

Pressupostos participatius

Davant aquesta nova realitat derivada de la Covid-19, l’Ajuntament ha decidit reestructurar algunes de les seves accions per donar una millor resposta a les necessitats de la gent, i per això s’ ha considerat fer una aturada puntual d’un any al projecte dels pressupostos participatius. El pressupost destinat a aquest projecte estarà a disposició de les necessitats socials que puguin sorgir per l’any que s’iniciarà i que es preveu difícil.

Tornar a d'alt