Segueix-nos
28/06/2020
Les escoletes municipals obrin dia 1 de juliol
Prèviament es farà una reunió informativa per les famílies de com prendre mesures de prevenció

Després d'haver realitzat un estudi entre les famílies dels infants de les escoletes municipals per conèixer l'interès i necessitat d'acudir als centres en els mesos d'estiu, i vist que es donen les condicions per poder complir amb les mesures de seguretat pertinents, les escoletes municipals Pou de sa Lluna i Estrella de Mar tornaran a donar servei a partir de dia 1 de juliol.

Dilluns està prevista una reunió informativa per explicar a les famílies les mesures de seguretat, normes i instruccions a seguir. Les educadores també han rebut la formació adient per aplicar aquesta normativa que respon a la nova normalitat i a les instruccions rebudes des de la Conselleria d'Educació.

Cal assenyalar que les ràtios permeses en aquest període són del 75 %, i a cada escoleta hi assistiran un 50% aproximadament dels infants. D'aquesta manera es podran aplicar de millor manera les mesures de seguretat.

Així, als dos espais es tendrà tot a punt per començar, i és que ja s'ha fet una netejada a fons, s'han adaptat les aules i els espais segons la normativa i s'ha dotat del material higiènic pertinent.

L'Ajuntament vol agrair l'esforç que han fet les famílies durant el temps que han hagut d'estar tancades les escoletes i els demana la col·laboració perquè el servei pugui gaudir de la màxima normalitat possible.

Tornar a d'alt