Segueix-nos
26/06/2020
Tornen a l'agenda les festes de Sant Pere de la Colònia
Se celebraran entre els dies 3 i 5 de juliol

El programa de les festes de Sant Pere s'ha modificat, i els actes tendran lloc entre els dies 3 i 5 de juliol a la Colònia. La Regidoria de Festes ha hagut de modificar les dates per complir amb la darrera normativa aprovada per a la prevenció dels contagis de la Covid-19. Com ja anunciàrem fa uns dies es va haver de confeccionar un programa d'activitats diferent a altres anys arran de la situació d'excepcionalitat que ens ha tocat viure enguany, però sorgit igualment de les aportacions fetes a les reunions de la Comissió.

És important advertir que el programa encara pot patir modificacions en alguna de les seves activitats a causa de la situació actual i les indicacions que al respecte ens puguin arribar des de les autoritats sanitàries. Tots els canvis apareixeran actualitzats en el programa que romandrà penjat a la pàgina web de l'Ajuntament (www.arta.cat). En aquest enllaç el vos podreu descarregar.  

Atenció: per participar al concurs de decoració de carrers i façanes, consultau-ne les bases aquí. Us recordam també que ja podeu passar per l'Oficina de la Colònia a fer les reserves de plaça per a les diferents activitats programades, que enguany tenen aforament limitat. 

Documents relacionats
Tornar a d'alt