Segueix-nos
22/06/2020
Avís important: Les festes de Sant Pere, ajornades una setmana pels canvis normatius
La major part de les activitats previstes se celebraran entre el 3 i el 5 de juliol

L’Ajuntament d'Artà s'ha vist obligat a posposar una setmana les festes de Sant Pere a causa de les actualitzacions normatives. Així ho han acordat els responsables municipals, reunits avui horabaixa, després de que dissabte passat s’inclogués en el BOIB el ‘Pla de Mesures Excepcionals de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19’, una vegada superada la fase 3 del Pla per a la Transició cap a una Nova Normalitat (consultau aquí). En el seu punt 7, el Pla fa referència a que “la celebració de festes populars, revetles, sopars a la fresca i altres esdeveniments populars, tant d’organització privada com municipal o insular, així com les atraccions de fira, poden reprendre la seva activitat a partir del dia 1 de juliol, sempre que la situació epidemiològica ho permeti (...)”. Això ha motivat que l’Ajuntament hagi optat per retardar una setmana el gruix de les activitats, que passaran a celebrar-se entre els dies 3 i 5 de juliol.

La Regidoria de Festes ha treballat en tot moment per a l’organització d’unes festes de Sant Pere sota els corresponents protocols i mesures de seguretat, però valorant qualsevol escenari atesa l’excepcionalitat de la situació. Finalment, no ha estat possible fer-ho dins el calendari previst. El nou programa d’activitats serà publicat en breu, tan bon punt estigui llest.

Us comunicam que a partir de dimecres, 24 de juny, podreu passar per l'Oficina de la Colònia i fer les reserves de plaça per a les diferents activitats programades, que enguany tenen aforament limitat. Disculpau les molèsties i gràcies per la vostra comprensió. 

Documents relacionats
Tornar a d'alt