Segueix-nos
19/06/2020
Programa de les festes de Sant Pere 2020
El programa d'activitats és definitiu però pot patir variacions a causa de la situació actual i les indicacions que al respecte puguin fer les autoritats sanitàries

Ja tenim aquí el programa de les festes de Sant Pere d'enguany, que tendran lloc entre els dies 26 i 29 de juny a la Colònia. La Regidoria de Festes ha acabat de confeccionar un programa d'activitats diferent a altres anys arran de la situació d'excepcionalitat que ens ha tocat viure enguany, però sorgit igualment de les aportacions fetes a les reunions de la Comissió. És important advertir que el programa pot patir modificacions en alguna de les seves activitats a causa de la situació actual i les indicacions que al respecte ens puguin arribar des de les autoritats sanitàries. Tots els canvis apareixeran actualitzats en el programa que romandrà penjat a la pàgina web de l'Ajuntament (www.arta.cat). En aquest enllaç el vos podreu descarregar.  

El programa de festes de Sant Pere d'enguany ha estat dissenyat a partir de la imatge guanyadora del concurs de dibuixos que convocà l'Ajuntament per a enguany, obra d'Audrey Costa.  

Documents relacionats
Tornar a d'alt