Segueix-nos
16/06/2020
L’Ajuntament i Artà Solidari habiliten un 'armari solidari' al municipi
Serveis Socials ha posat a disposició de la gent que ho necessiti roba i sabates, entre d’altres, procedents de la Fundació Deixalles

Les voltes de Na Batlessa ha estat convertit en un 'armari solidari' per a la gent amb manco recursos del municipi. En col·laboració amb Artà Solidari, l’espai municipal ha estat habilitat com a lloc d’exposició i distribució de roba, sabates i altres complements per a aquelles famílies que, prèvia valoració de Serveis Socials, s’hagin trobat amb aquesta necessitat bàsica durant la crisi sanitària. Avui ha començat l’assignació de torns que, dos dies a la setmana, permetrà a les famílies anar a les voltes de na Batlessa per triar i endur-se’n sense cost allò que hagin de menester. La gent del municipi que tengui aquesta necessitat pot demanar cita a Serveis Socials, telefonant al 971 829 595, de dilluns a divendres entre les 9 h i les 14 h, perquè es valori individualment cada cas i s’inclogui o no en aquest programa.

La iniciativa ha estat possible gràcies a una donació d'una marca de moda tèxtil a la Fundació Deixalles, on l’Ajuntament d’Artà ha acudit a recollir caixes de roba i altres complements. Es tracta de roba nova sense estrenar.       

Tornar a d'alt