Segueix-nos
05/06/2020
Dia Mundial del Medi Ambient
Aquest any no s'han organitzat activitats, però hi ha accions a recordar

Avui és el Dia Mundial del medi Ambient, i les activitats que l'Ajuntament tenia previst fer per celebrar-ho no s'han pogut dur a terme per la situació actual que vivim.

Així mateix, us podem anunciar que el concurs comarcal de cartells contra els incendis forestals ja té guanyador i finalistes tot i que encara no s'ha editat el cartell oficial. Artà enguany ha quedat finalista amb un dibuix de n'Inès Lorenzo Ferrer, i el guanyador ha estat un dibuix de n'Aina Santandreu, de Sant Llorenç.

Aquest concurs es pot fer per la gran implicació que sempre hi han tengut els centres educatius, i per això l'Ajuntament n'agraeix la dedicació. Podeu veure el dibuix guanyadors i els finalistes clicant aquí.

També aprofitam per recordar que, des de fa molts anys, duim endavant moltes accions a favor del medi ambient amb els nins i nines d'Artà, i enllaçam el vídeo que férem quan, a principi de curs, tots els centres escolars del poble acudiren a l'Ajuntament per reclamar accions contra el canvi climàtic (clicau aquí per veure el vídeo). Va ser un moment especial i molt reivindicatiu per part dels qui hauran d'heretar les males praxis dels adults.
I és que als nins i nines, els hauríem d'escoltar més...

Tornar a d'alt