Segueix-nos
03/06/2020
L'esportista Francisca Tous Servera signa un contracte de patrocini amb l'Ajuntament per aquesta temporada

Avui s'ha signat el primer contracte de patrocini entre l'Ajuntament i una esportista d'alt nivell. La destinatària ha estat Francisca Tous Servera, l'esportista triatleta artanenca, a qui l'Ajuntament va retre homenatge l'octubre passat pel seu recorregut i resultats obtinguts.

L'Ajuntament, conscient de les dificultats econòmiques que passen els esportistes d'alt nivell per poder desenvolupar la seva feina, i atenent-se a la llei 14/2006, de 17 d'octubre, de l'Esport de les Illes Balears, per la que l'Ajuntament pot tenir programes d'ajudes a clubs esportius i esportistes individuals, ha considerat dur endavant aquest contracte de patrocini. La finalitat és ajudar econòmicament a esportistes d'alt nivell a canvi de la promoció de la imatge de l'Ajuntament.

Així, l'Ajuntament ha d'aportar, durant la temporada 2020, i com a contraprestació per a les activitats de promoció de l'esportista, la quantitat de 4.000 €.

A l'acte de signatura d'aquest conveni hi han assistit representació de la majoria de partits polítics del consistori, i han aprofitat l'ocasió per desitjar sort i encerts a la jove esportista. 

 

 

Tornar a d'alt