Segueix-nos
22/05/2020
Les escoletes municipals d’Artà i la Colònia posposen la seva reobertura
La majoria dels representants dels ajuntaments de les Illes Balears, convocats ahir per la FELIB, han decidit suspendre, per prudència, un temps més aquest servei

Les escoletes municipals El Pou de sa Lluna i Estrella de Mar no obriran de moment les seves portes aquest pròxim dilluns, quan suposadament Mallorca, Eivissa i Menorca entraran en la fase II de la desescalada. El batle d’Artà, Manolo Galán, participà ahir en la reunió de la FELIB convocada per tractar aquesta qüestió en la que l’opinió majoritària passà per retardar la reobertura. La majoria dels batles i batlesses optaren per la prudència a l’hora de reiniciar el servei, i no dur a terme un retorn dels infants massa precipitat que pogués contribuir a un repunt dels contagis. 

Les estrictes i lògiques condicions de control sanitari imposades a través dels corresponents protocols, així com la disminució dels ràtios d'alumne per aula, han estat també motius per prendre aquesta decisió.

Passada aquesta fase II, i en funció de les directrius del Ministeri de Sanitat, es tornarà a valorar l'obertura dels centres, de manera coordinada amb les altres administracions, sempre que es puguin garantir les mesures sanitàries.

Des de l’Ajuntament d’Artà demanam disculpes i comprensió a les mares i als pares dels infants afectats per aquesta mesura, entenent les molèsties que genera, i desitjam un prest retorn a la normalitat.

Tornar a d'alt