Segueix-nos
21/05/2020
Artà fabricarà i repartirà gratuïtament 7.000 mascaretes arreu del municipi
L’associació Esperit Solidari ha comprat tela de material específic i un grup de persones voluntàries ha començat a confeccionar les peces, que seran de dues talles; L’Ajuntament coordina l’acció i col·laborarà en la distribució de les mascaretes per Artà i la Colònia

L’associació sense ànim de lucre Esperit Solidari vol contribuir a normalitzar la nova realitat en què ens trobam per mor de la crisi sanitària del coronavirus i ha posat en marxa, en coordinació amb l’Ajuntament, una iniciativa per proporcionar una mascareta protectora a cada habitant del municipi. L’associació ha començat la confecció de més de 7.000 mascaretes quirúrgiques amb l’ajuda de persones voluntàries que s’encarreguen de tallar i cosir la tela. Qui vulgui contribuir a aquesta tasca pot fer-ho cridant o escrivint al telèfon 676 541 884, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h, i se li proporcionarà la tela, els elàstics i les mides (informació aquí).

El material adquirit garanteix el 97,5% de protecció durant 8-10 hores i l’exposició al sol allarga la possibilitat d’emprar-la, tot i que perd efectivitat. Quan la partida de mascaretes estigui llesta, l’Ajuntament procedirà a la seva distribució posant-les a disposició de la ciutadania a diferents barris i indrets d’Artà i la Colònia.  

Tornar a d'alt