Segueix-nos
18/05/2020
Serveis Socials reprendrà l’atenció presencial el dilluns 25 de maig
S’ha organitzat un sistema de cita prèvia que ha entrat en funcionament avui: cal telefonar al 971 829 595 de dilluns a divendres entre les 9 h i les 14 h

Els Serveis Socials d’Artà reprendran dilluns que ve, dia 25 de maig, l’atenció presencial a aquelles persones o famílies del poble que així ho requereixin, després que aquesta quedàs suspesa amb la declaració de l’estat d’alarma a causa de la Covid-19 i passàs a fer-se telefònicament. Avui s’ha posat en funcionament un sistema de cita prèvia per començar a gestionar aquesta atenció. Les persones que ho necessitin poden telefonar des d’ara al 971 829 595, de dilluns a divendres entre les 9 h i les 14 h, i se’ls donarà hora a partir de dilluns que ve.

Conveni amb l’IMAS

D’altra banda, l’Ajuntament d’Artà i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials han signat un conveni de col·laboració pel qual s’ha incorporat una treballadora social al departament municipal de Serveis Socials, que comptarà així amb un reforç necessari en una època de dificultats per a moltes famílies degut als efectes d’aquesta situació extraordinària. L’objecte del conveni és el finançament de les prestacions bàsiques dels serveis socials que tenguin per objecte atendre exclusivament persones especialment vulnerables i finançar projectes i contractacions laborals necessàries per fer front a les situacions extraordinàries derivades de la COVID-19.

Tornar a d'alt