Segueix-nos
15/05/2020
La Residència d’Artà inicia dilluns el sistema de visites segures per a familiars
S’ha establert un protocol de visites individuals, amb cita prèvia i durada màxima de 20 minuts, entre d’altres

La gent gran de la Residència d’Artà podrà rebre la visita dels seus familiars a partir d’aquest pròxim dilluns, 18 de maig, després de que les autoritats hagin obert aquesta possibilitat amb l’aprovació aquesta setmana d’una Resolució al BOIB. Així ho han consensuat la Regidoria de Serveis Socials, la direcció de la Residència Posada dels Olors i les famílies després de que a Artà es donin les condicions sanitàries necessàries (cap cas positiu de COVID-19 ni cap resident ni treballador o treballadora amb símptomes compatibles amb la malaltia), i en base a les consideracions jurídiques i a les indicacions de la Direcció General de Salut Pública del Govern de les Illes Balears.

Així, s’ha establert un protocol seguint les indicacions de la Conselleria de Salut i s’ha traslladat la informació als familiars dels residents perquè coneguin les condicions, les normes de seguretat i el procediment de les visites. Entre d’altres, el sistema estableix una sola visita per persona, que haurà de ser concertada amb cita prèvia amb la direcció de la Residència i que tendrà una durada màxima de 20 minuts. Les visites estaran supervisades pel personal de la Residència i s’evitarà el contacte entre resident i familiar.

Les  cites  es  donaran  per ordre  de  sol·licitud,  en torns de  mitja  hora per tal d’evitar que es solapin dues o més visites al mateix temps i per assegurar que es compleixen les mesures de prevenció. L’horari de visites serà preferiblement de 10 h a 13 h.

Tornar a d'alt