Segueix-nos
11/05/2020
Procés d’escolarització per al curs 2020-21 a les escoletes municipals
Les sol·licituds es poden presentar telemàticament des d’aquest dijous, 14 de maig, fins al 5 de juny

Aquest dijous, 14 de maig, s’obri el procés d’escolarització per a les escoletes municipals d’Artà (Pou de sa Lluna) i la Colònia de Sant Pere (Estrella de Mar) per al curs 2020-2021.

Donada la situació extraordinària que estem vivint amb motiu de la pandèmia del COVID-19, enguany, les famílies heu de disposar d’un nom d’usuari i una contrasenya  per accedir al programa Gestib o bé estar registrats a Cl@ve per poder identificar-se davant l’administració. Si no disposau de cap dels dos sistemes podeu consultar els manuals a la pàgina web del servei d’escolarització en el següent enllaç (aquí).

En cas de tenir alguna dificultat per fer aquestes gestions on-line, a partir del mateix dia 14 de maig, podeu telefonar al 669 092 964 i us donarem cita per solucionar-les.

La llista provisional de persones admeses es farà pública el 18 de juny. Al dia següent, 19 de juny, s’obrirà un termini de reclamacions fins el 23. Les llistes definitives se publicaran el 3 de juliol i el període de matriculació començarà dia 6 i finalitzarà el 17 de juliol.

Tornar a d'alt