Segueix-nos
09/05/2020
L'Ajuntament permetrà gratuïtament a bars i restaurants l'ampliació d'ocupació de les terrasses amb motiu de la desescalada
Els negocis interessats han d'enviar un correu electrònic a prefectura@arta.cat entre l'11 i el 15 de maig

L'entrada de la nostra CCAA, aquest proper dilluns, en la Fase I de la desescalada duu implícita una flexibilització de les restriccions socials. Entre d'altres, es permetrà la reunió de fins a 10 persones amb familiars i amics o la reobertura parcial de terrasses de bars i restaurants amb limitacions en percentatges d'ocupació i distanciament social. Per aquest motiu, l'Ajuntament d'Artà, mitjançant resolució de batlia (aquí), permetrà, a partir de dilluns, l'ampliació de l'ocupació de les terrasses als establiments d'hosteleria i restauració del municipi d'Artà. Aquesta mesura, pensada per ajudar a la recuperació del teixit empresarial del poble, serà gratuïta, estarà vigent, com a molt, fins el 31 de desembre d'enguany, i estarà subjecta al compliment del que estableix l'Ordenança municipal corresponent, les directrius del Ministeri de Sanitat i les indicacions de l'Ajuntament i la Policia Local. 

És molt important saber que aquesta ampliació d'ocupació la poden sol·licitar tant els negocis que ja disposaven de permís d'ocupació de la via pública com aquells que no. Les persones interessades en demanar-la hauran d'enviar una sol·licitud a prefectura@arta.cat entre els dies 11 i 15 de maig d'enguany.

(Consultau el cartell aquí)

Documents relacionats
Tornar a d'alt