Segueix-nos
08/05/2020
Restablert el servei de deixalleria a Artà i a la Colònia
Aquest dilluns, 11 de maig, es reobri el Parc Verd a tota la ciutadania; l'horari serà de 9 h a 15 h de dilluns a diumenge

Dilluns 11 de maig es restableix el servei del Parc Verd d'Artà i la Colònia, que obriran cada dia, de dilluns a diumenge, en horari de 9 h a 15 h i s'hi tornaran a admetre les fraccions que havien estat restringides (inclosos els voluminosos). Tot i això, s'ha de tenir en compte que a causa de la situació actual s'han de respectar una sèrie de restriccions que detallam en aquest cartell (aquí).  

Així, l'entrada al Parc Verd queda restringida a una persona o vehicle. Cada persona haurà de llançar el seu fems al contenidor corresponent. Demanam que es respecti la distància de seguretat de 2 metres amb el personal del Parc i amb l'altre gent que esperi al carrer i que se segueixin les indicacions del personal del Parc Verd.

A la Colònia també es restableix la recollida de voluminosos (el primer dimarts de cada mes) i de restes de poda (el tercer dimarts de mes). Us recordam que el termini per fer la sol·licitud d'aquests dos serveis finalitza el divendres anterior a la setmana de recollida. Per demanar-ho, heu de telefonar a l'Oficina Municipal de la Colònia de dilluns i divendres, de 10 h a 14 h.   

Tornar a d'alt