Segueix-nos
26/03/2020
Covid-19: informacions relacionades amb el Centre de Salut
Persones afectades pel coronavirus i col·laboració de l'Ajuntament per evitar contagis

Segons fonts del Centre de Salut d'Artà, avui 26 de març hi ha 15 casos relacionats amb el coronavirus al nostre municipi, però cap d'ells està hospitalitzat excepte un cas que va donar positiu i va ser translladat a l'Hospital de Manacor. Als altres se'ls fa un seguiment diari des del Centre de Salut d'Artà, i és que no són tots els casos que estan confirmats, però en presenten símptomes i per això es prenen les mesures cautelars i de seguiment del cas tal com exigeix el protocol. A la Residència municipal no hi ha cap cas de contagi, i les proves que s'han anat fent han donat negatiu.

Des del Centre de Salut també ens han fet arribar les imatges que us adjuntam perquè ja s'han col·locat les mampares que l'Ajuntament ha comprat per evitar contagis i perquè el personal del centre faci feina amb unes millors condicions. Així i tot es recomana que, si teniu dubtes o sospitau de tenir el virus covid-19, telefoneu abans al 061 o que tengueu present les mesures adoptades per aquesta situació (consultau aquest enllaç).

Us adjuntam també un decàleg per anar a comprar en temps de covid-19 que ha elaborat l'Hospital de Manacor (clicau aquí).

De tota manera, seguim insistint que la millor acció per evitar més contagis és quedar a casa.

Ànims, coratge i seny. Ens en sortirem!

Imatge 1 CS

Imatge 2 CS

 

Tornar a d'alt