Segueix-nos
24/03/2020
Els carrers d'Artà i la Colònia seran desinfectats periòdicament
Amb la col·laboració de Protecció Civil i pagesos del municipi

El proper dijous, 26 de març, si el temps ho permet començaran les accions per desinfectar els carrers d'Artà i la Colònia. Per això durant les nits els voluntaris de Protecció Civil i pagesos del municipi amb la seva maquinària faran neteja dels carrers a fi de desinfectar per a evitar més contagis. L'inici serà a les 20 h i l'Ajuntament demana que no es circuli per la via pública.

Aquesta mesura es suma a la que fa uns dies es va iniciar amb l'empresa consessionària de neteja per les zones més concorregudes del poble (comerços, farmàcies...) i amb la campanya de voluntariat que l'Ajuntament inicia entre la població, que consisteix en abocar, durant el vespre, aigua amb lleixiu davant el seu portal (mirau les indicacions aquí).

Amb aquestes tres accions es preveu que la desinfecció dels carrers sigui d'ajuda per frenar els contagis de la pandèmia Covid-19.

La implicació de tothom és imprescindible per avançar amb la lluita contra el virus, i l'Ajuntament agraeix l'ajuda que ha rebut de la Cooperativa per poder organitzar les accions de desinfecció i  l'esforç que fa la gent de Protecció Civil, els pagesos i a tota la ciutadania que s'hi implica.

Així i tot, recorda que cal quedar a casa, perquè és l'acció més efectiva per canviar aquesta realitat que estam vivint.

Ànims, que entre tots i totes, ens en sortirem!

Documents relacionats
Tornar a d'alt