Segueix-nos
04/03/2020
La neteja dels dipòsits provocarà talls en el subministrament d'aigua a Artà i la Colònia
La primera intervenció serà demà, dijous, a s'Hort des Bril; el tall d'aigua pot durar des de la matinada fins l'horabaixa

La neteja dels dipòsits d'aigua del municipi, que es durà a terme a Artà per març i a la Colònia per abril, provocarà talls en el subministrament de la xarxa d'aigua. El primer d'ells, el de s'Hort des Bril, es farà net demà dijous, 5 de març, i afectarà una zona d'Artà. El tall en la xarxa d'aigua pot començar de matinada, quan s'inicia el buidat del dipòsit, i es perllongarà fins l'horabaixa, quan el cabal quedi restablert. Per aquest motiu us recomanam previsió a l'hora de programar les tasques domèstiques en què hagueu de menester aigua corrent. 

Les feines de neteja de l'altre gran dipòsit d'Artà, el de Ses Escoles, es realitzaran dijous 26 de març; el dipòsit de la Colònia, per la seva part, serà netejat el dimarts 21 d'abril, una feina que afectarà els veïns i veïnes de la Colònia. 

A mode informatiu, des de l'Ajuntament es recordarà prèviament als veïns la realització d'aquestes actuacions mitjançant els seus canals habituals de difusió (xarxes socials i app). 

Tornar a d'alt