Segueix-nos
04/02/2020
Obert un termini fins dia 10 de febrer perquè la ciutadania pugui enviar les aportacions a la reforma de la plaça de Sant Pere
Bona resposta ciutadana a la reunió per posar les bases del projecte, amb l’assistència d’una trentena de persones

El passat dijous dia 30 de gener es va celebrar al Centre Cultural de la Colònia la primera reunió participativa i de consulta sobre la reforma de la plaça de Sant Pere, on s’exposaren les bases tècniques del projecte (consultau el document i el vídeo), s’explicà com serà el procés de participació ciutadana i, finalment, es reberen les primeres aportacions per part dels presents.

Els principals temes tractats varen ser la necessitat d’eliminar les barreres arquitectòniques actuals i la preocupació pels pins i tamarells més grans i els greus desperfectes que provoquen, tant al paviment com a l’entrada l’església, al marge d’altres molèsties com al·lèrgies i problemes de pas.

Des de l’Ajuntament es va explicar que un dels principals objectius de la reforma de la plaça es, justament, garantir aquest dret a l’accessibilitat i per això es detallà que s’apostarà per una plaça molt més permeable que l’actual i que permeti desenvolupar els usos que actualment s’hi venen donant, com són les festes patronals, el mercat del dissabtes, etc.

Participació ciutadana

Pel que fa al procés participatiu s’ha obert un termini fins dia 10 de febrer perquè la ciutadania pugui enviar les seves aportacions sobre el projecte. Es poden enviar a través del formulari que s’ha habilitat al lloc web de l’Ajuntament (on també es pot consultar la informació al respecte), o bé presencialment a l’oficina municipal de la Colònia. El proper dia 21 de febrer es realitzarà una nova reunió on s’exposaran les diferents aportacions rebudes i es començarà a treballar per definir el projecte.

Documents relacionats
Tornar a d'alt