Segueix-nos
21/01/2020
'Espai Nadó' se celebra per segon any a la Biblioteca de Na Batlessa per febrer i març
El programa d’acompanyament a famílies amb nadons d’entre 0 i 7 mesos, que s’ha obert enguany també a dones en el tercer trimestre d’embaràs, començarà dia 6 de febrer

Després de la bona acollida que va tenir l’any passat el projecte ‘Espai Nadó’ a Artà, l'Ajuntament ha decidit repetir-lo enguany. Es tracta de facilitar un espai de trobada a les famílies que tenen nadons amb edats compreses entre els 0 i 7 mesos, tot i que  aquest any s’ha obert a les mares que es troben en el seu darrer trimestre d’embaràs. L’objectiu principal és acompanyar-les i donar-los suport en els temes que els preocupen, tot de la mà de professionals vinculats al món de la salut i l’educació. Les trobades tendran lloc a la Biblioteca de Na Batlessa els dies 6 i 20 de febrer i 5 i 19 de març, totes en dijous, entre les 9.30 h i les 11 h.

L’activitat, que es realitza en col·laboració amb l'Institut per a l'Educació de la Primera Infància (IEPI) de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitat i el Centre de Salut d'Artà, és gratuïta i les persones interessades s’hi han d’inscriure prèviament al telèfon  que s’indica al cartell publicitari. Us informam de que són places limitades.

Tornar a d'alt