Segueix-nos
14/01/2020
Sant Antoni 2020: recomanacions i informacions per gaudir de la festa
L'Obreria i l'Ajuntament demanen respecte i col·laboració perquè la celebració transcorri sense incidències

A pocs dies del començament de les festes de Sant Antoni, dijous, l'Obreria i l'Ajuntament us feim arribar una sèrie de recomanacions i informacions d'interès, com el recorregut de l'acapte (adjunt), per tal que es pugui gaudir de la festa amb respecte i consideració:

 

Fer un bon rotlo per al ball: els dimonis necessiten espai per poder fer bé el seu ball i escoltar la música de la Banda. Per això, demanam la col·laboració per ajudar l'Obreria a cedir espai als dimonis i als músics.

- Seguretat: recordam que damunt els tractors només hi pot anar la persona que el condueix.

Tall de trànsit: dia 16 de gener l'Avinguda de Costa i Llobera estarà tancada al trànsit de 10 h a 14 h.

Canvi de parada de bus: la parada de l'Av. de Costa i Llobera estarà fora de servei entre les 7:25 h i les 14:10 h de dia 16 de gener. S'habilitarà una parada provisional a la carretera de Canyamel (entrada del polígon).

- Els vehicles que normalment estacionen a zones que han estat marcades com a recorregut de la festa, o per la gent interessada en treure els cotxes dels carrers interiors, podran utilitzar els aparcaments públics: Na Pati, sa Clota, Ses Pesqueres, Polígon i el que està situat devora l'escoleta municipal Pou de Sa Lluna.

Respecte als altres: l'Obreria demana calma davant les provocacions que se solen fer en aquestes dates. Cada poble sent la seva festa com la millor i això és molt respectable.

Sant Antoni és tradició; és cultura; és sentiment i és festa. Pren-te-la amb responsabilitat.

Molts d'anys i visca Sant Antoni!

 

Foto: Miquel Mestre Ginard (2016)

Tornar a d'alt