Segueix-nos
19/12/2019
Artà aprova el pressupost municipal per a 2020, que serà de poc més de 12 milions
L’Ajuntament, que ha incrementat la inversió en personal i en àrees de gestió com l’enllumenament i la neteja, defensa que són uns pressuposts equilibrats i realistes

En el Ple extraordinari celebrat el passat 9 de desembre, l’Ajuntament d’Artà aprovà el pressupost municipal per a l’exercici 2020, que ascendirà a 12.081.259,56 euros, i ho va fer amb els vots a favor dels vuit regidors i regidores de l’equip de govern presents –en faltà un- i els vots en contra (4) dels representants d’UIA i PP.

El regidor d'Hisenda, Manolo Rocha, exposà el projecte de Pressupost de 2020 (consulteu aquí la memòria), destacant la pujada en el capítol de les despeses de personal i la davallada de la partida d’interessos del deute. El regidor explicà que s’ha treballat per presentar uns pressupostos municipals “equilibrats” i “realistes” en què s’han contemplat “l’increment d’inversions en enllumenament i neteja” sense que això afecti negativament a les altres àrees. Manolo Rocha destacà la despesa prevista en relació a transició energètica i la millora en abastiment i eficiència en el servei municipal d'aigua, així com les inversions a la Residència de Persones Majors.

Tant la portaveu d’UIA com el del PP mostraren el seu desacord amb diferents punts dels Pressupostos (retard en la presentació de la documentació, falta d’informació econòmica, davallada d’inversions...), amb punts de vista que varen ser objecte de debat abans de procedir a la votació final.

Tornar a d'alt