Segueix-nos
22/11/2019
Destinats 915.000€ d'inversió estatal a la comarca de Llevant
Avui matí s'ha signat a Palma el conveni pel qual es destinaran 8 milions en zones turístiques de Balears per mitigar les conseqüències de la fallida de Thomas Cook

La creació i senyalització d'una sender de Gran Recorregut (GR), de 193 quilòmetres, per recórrer a peu o amb bici zones d'Artà, Capdepera, Manacor, Sant Llorenç i Son Servera, sota el paraigües de la marca East Mallorca, és un dels 10 projectes de les Illes en els quals s'invertiran 8 milions d'euros procedents de l'Estat que s'han destinat a zones turístiques per mitigar les conseqüències de la fallida de l'operador Thomas Cook. La inversió total d'aquest projecte ascendeix a 915.000€. 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, han signat aquest matí a Palma el conveni que enmarca aquesta inversió. La presidenta del Govern ha detallat que Mallorca rebrà una inversió de cinc milions; Eivissa, d’1,6 milions, i Menorca, d’1,4 milions. També ha assegurat que els projectes “han estat consensuats amb tots els sectors”. Es tracta de projectes d'inversió dirigits a millorar diverses zones turístiques, projectes destinats a consolidar la diversificació i millorar la destinació, mitjançant inversions a realitzar en zones madures o destinacions clau afectats pel tancament de l'operador turístic.

El batle d'Artà, Manolo Galán, ha assistit a la firma del conveni, celebrada al Consolat de la Mar, en un acte que també ha comptat amb la presència de la secretària d'Estat de Turisme, Bel Oliver, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, entre altres representants institucionals estatals, autonòmics i locals. 

Tornar a d'alt