Segueix-nos
05/11/2019
Fins el 29 de novembre es pot presentar la sol·licitud per tenir un lloc al mercat de segona mà d'Artà
Només es permet vendre productes i objectes de segona mà, restaurats o reciclats; es prohibeix la venda d'articles nous, begudes o menjars, entre d'altres

Ahir s'obrí el termini de presentació de sol·licituds per tenir una paradeta al mercat de segona mà d'Artà. Les persones que hi estiguin interessades han d'emplenar aquest document i presentar-lo, juntament amb la documentació corresponent, a l’OAC de l’Ajuntament d’Artà (edifici Can Solivelles) o a l’Oficina Municipal de la Colònia de Sant Pere. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de novembre.

Us recordam que per muntar una paradeta en el mercat de segona mà, s’ha de comptar amb l’autorització municipal corresponent, la qual s’ha de demanar mitjançant el model de sol·licitud establert. Qualsevol persona física que tengui l’autorització corresponent i que no realitzi cap tipus d’activitat empresarial o professional en aquest mercat pot muntar la seva paradeta i que només es poden vendre productes i objectes de segona mà, restaurats o reciclats, com ara: antiguitats rústiques; quadres i pintures; articles col·leccionables; articles de rellotgeria; roba i calçat; llibres i revistes; pel·lícules, vídeos, discs i similars, sempre que siguin originals; articles diversos com eines, maquinària petita, joguines, vidre, fotografia, ceràmica i similars. D'altra banda, queda totalment prohibida la venda d'articles nous; còpies de pel·lícules, vídeos, discs i similars; productes químics; animals vius; i aliments, begudes i menjars preparats. És important saber, a més, que aquelles persones que muntin paradetes se n’han d’endur els residus que generin i els objectes de venda que els hagin quedat.

Documents relacionats
Tornar a d'alt