Segueix-nos
10/10/2019
Campanya de recollida de residus en habitatges vacacionals a Artà
En el marc del Programa de Prevenció i Gestió de Residus d'Artà, l'Ajuntament durà a terme una sèrie d'accions d'ambientalització del sector turístic

Una de les mesures contemplades en el Programa de Prevenció i Gestió de Residus d'Artà (consultau-lo aquí), aprovat per març d'enguany, és millorar l'ambientalització del sector turístic, és a dir, aconseguir que els equipaments i habitatges d'ús turístic del municipi redueixin el volum i tipus de residus i en millorin la gestió.

Per les característiques d'Artà, sense grans nuclis turístics, s'ha dissenyat una campanya per explicar aquesta recollida de residus en habitage vacacional. En aquest sentit, l'Ajuntament farà arribar aquesta informació al col·lectiu de gestors d'habitatges de lloguer i propietaris perquè puguin explicar el sistema Porta a Porta als seus clients. Es farà en sengles reunions, demà divendres 11 d'octubre, a les 10:30h al Teatre d'Artà, i dilluns 14 d'octubre, a les 19h a les voltes de na Batlessa. Des de l'Ajuntament us agraïm que en faceu difusió entre aquells que hi puguin estar interessats. 

Tornar a d'alt