Segueix-nos
09/10/2019
Obert el termini per inscriure's a la Comissió Permanent de Participació Ciutadana
L'Ajuntament obre a la ciutadania la coordinació dels processos participatius

El passat mes de juliol va entrar en vigor el reglament de participació ciutadana (consultau aquí), i com a òrgan i mecanisme de participació s'hi inclou la Comissió Permanent de Participació Ciutadana (CPPC), que ha de servir per millorar les polítiques públiques en matèria de participació i afavorir la construcció de la ciutadania.

Actualment són diversos els processos en què la ciutadania s'hi implica, influeix en la realitat i genera impactes a la comunitat, i s'espera que aquesta dinàmica es faci encara més extensa i que s'hi incloguin altres projectes i col·lectius en els propers anys. Per això es fa necessari tenir un grup de persones que sigui l'engranatge de totes les iniciatives i vetlli perquè es puguin desenvolupar de manera correcta.

Així, l'Ajuntament posa en marxa aquesta setmana, i fins dia 21 d'octubre, el procés per a conformar aquesta Comissió per aquesta legislatura, que ha d'estar formada per persones que representin a la ciutadania, a les entitats i a tots els partits polítics. D'aquesta manera, i amb la inclusió de tècnics municipals a les sessions que es facin, s'ajuntaran els tres actors que, al cap i a la fi, conformen l'engranatge clau (la ciutadania, els polítics i l'Administració) per a, entre altres coses, garantir la transparència i neutralitat i coordinar els diferents processos participatius que tenim al municipi.

Per tot això, l'Ajuntament ha editat un full informatiu per a què les persones interessades en formar part d'aquesta comissió puguin tenir més informació. Consultau la informació aquí i aquí

 

Documents relacionats
Tornar a d'alt