Segueix-nos
04/10/2019
Aquesta setmana començaran les tasques per solucionar la problemàtica de les inundacions d'habitatges i comerços al centre del poble
Els veïnats afectats han rebut informació al seu domicili sobre el tema

Arran de les inundacions que va patir la zona del centre com a conseqüència de les fortes pluges del passat mes de setembre, des de l’Ajuntament s'ha treballat per intentar aclarir i solucionar aquesta problemàtica.

Així, després de rebre l’informe i la proposta tècnica que es va encomanar per poder adoptar una solució satisfactòria, està previst començar les actuacions a partir de dia 9 d’octubre de 2019.

La zona on es concentraran les obres serà als voltants del carrer de Gabriel Garau Caselles, tot i que tota la barriada se’n podrà veure afectada en algun moment puntual (talls d’aigua, reordenació del trànsit, etc.). En aquest cas, s'informarà als veïnats i veïnades a través dels canals habituals de què disposa a l’Ajuntament, de qualsevol eventualitat que sobrevingui durant el transcurs de les obres a fi que el procés transcorri amb les mínimes incidències possibles.

Així mateix, a les persones que viuen a la zona afectada se'ls ha fet arribar una carta explicativa i, als que hauran de patir les obres al seu carrer, se'ls ha convocat a una reunió per exposar-los la tasca a fer.

Amb aquestes actuacions l'Ajuntament espera poder resoldre la problemàtica actual.

 

Tornar a d'alt