Segueix-nos
24/09/2019
Eleccions 10N: procediment de sol·licitud d'exclusió o inclusió per rebre propaganda electoral
Es pot demanar entre el 25 de setembre i el 7 d'octubre presentant un imprès a l'OAC de Can Solivelles, o bé digitalment en seu electrònica

Aquest dimecres dia 25 de setembre s'obre el termini de presentació de sol·licituds d'exclusió o inclusió per rebre propaganda electoral de cara a les eleccions generals del pròxim 10 de novembre. La gent que desitgi no rebre aquesta publicitat postal, o bé aquella que sí la vulgui rebre perquè no l’ha rebuda mai o va sol·licitar l’exclusió a les darreres eleccions, pot fer-ho recollint i presentant aquesta sol·licitud (descarregau-vos-la aquí) a l'OAC de Can Solivelles, de dilluns a divendres entre les 8 h i les 15 h, o bé digitalment, en seu electrònica (aquí). El termini per fer-ho finalitza el 7 d'octubre (inclòs).

Així mateix, respecte a les eleccions del 10-N, l'Ajuntament informa que: 

  • El dret de sufragi correspon a les persones amb nacionalitat espanyola, majors d'edat o que compleixin els 18 anys fins el 10 de novembre.
  • La ciutadania podrà consultar les llistes del cens electoral a Can Solivelles des de dia 30 de setembre i fins dia 7 d'octubre.   
  • La gent ha de votar al municipi i al col·legi electoral on constava empadronada a dia 27 de juny.
  • Els col·legis electorals a Artà seran els mateixos que en les darreres eleccions. Els veïns i veïnes residents als polígons 4 i 5 hauran de votar a la mesa electoral de la Colònia de Sant Pere. 

Foto: EFE

Documents relacionats
Tornar a d'alt