Segueix-nos
19/09/2019
L’Ajuntament treballa per trobar una solució tècnica a la problemàtica de les inundacions d’habitatges i comerços al centre del poble
La junta de portaveus de l’Ajuntament d’Artà s’ha reunit avui migdia per tractar la situació

La junta de portaveus de l’Ajuntament d’Artà s’ha reunit avui migdia per tractar la problemàtica de les inundacions que pateixen els veïns d’alguns carrers del centre del poble quan plou en abundància i adoptar-ne una solució satisfactòria. La setmana que ve es comptarà amb una proposta tècnica i tan bon punt s’acordi la seva viabilitat i s’informi a la ciutadania en assemblea oberta, es durà a terme.

Després de les fortes pluges que caigueren la setmana passada sobre Artà (el dimarts 10 de setembre es recolliren 32 litres per metre quadrat en 15 minuts), l’equip de Govern començà a treballar en les possibles solucions. Es reuní amb els tècnics municipals per conèixer la situació i determinar les causes i es convocà al tècnic redactor del projecte de les obres de renovació de la xarxa d’aigua de la zona, que es realitzà fa dos anys. Durant aquesta setmana es fan proves i s’analitza la situació del terreny que travessa la zona i les canalitzacions de pluvials i residuals. La proposta tècnica serà presentada a l’Ajuntament la setmana que ve.  

Tornar a d'alt