Segueix-nos
13/08/2019
La Platja de la Colònia, sense fum
L'Ajuntament s'ha adherit al programa de la Conselleria de Salut "Platges sense fum"

A la darrera Junta de Govern Local del mes de juliol es va aprovar l'adhesió de la Platja de la Colònia de Sant Pere al programa "Platges sense fum", de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum. El 4 de setembre s'ha col·locat la senyalització pertinent que es posa a aquestes zones lliures de fum, amb el compromís implícit de l'Ajuntament de fer-ne la vigilància. El consistori artanenc fa d'aquesta manera una crida a la responsabilitat, al respecte, al compromís i al civisme de les persones que gaudeixen de l'espai.

Aquest programa s'ha posat en marxa aquest estiu de manera pilot a diverses platges de Mallorca, i són els ajuntaments que, de manera voluntària, s'hi adhereixen. L'Ajuntament d'Artà ha elegit la platja de la Colònia com a punt de partida d'aquest projecte.

La iniciativa té per objecte promoure els hàbits saludables i sensibilitzar la població sobre la importància de no deixar residus en els espais naturals. I és que la idea és apostar pel respecte a la salut i al medi ambient, ja que d'aquesta manera es fomenta així l'abandonament d'un hàbit perjudicial per a la salut i també es promou l'eliminació del residu més abundant a les escombraries marines, les llosques. La conselleria ha publicat un díptic informatiu en diversos idiomes i un cartell de promoció d'aquesta iniciativa (clicau aquí per veure el pòster) (clicau aquí per veure el díptic) i ha habilitat un lloc web (https://www.caib.es/sites/tabaquisme/ca/platges_sense_fum/) per trobar tots els detalls del programa i conèixer la iniciativa, i també per fer suggeriments a partir de l'enquesta que adjunta.

 

 

Documents relacionats
Tornar a d'alt