Segueix-nos
09/08/2019
La variant nord d'Artà, una prioritat per a l'Ajuntament i el Consell de Mallorca en aquesta legislatura
L'obra, que està sent avaluada per la Comissió Balear de Medi Ambient, ha estat un dels temes abordats en la reunió que han mantingut avui el batle d'Artà, Manolo Galán, i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera

El batle d'Artà, Manolo Galán, s'ha reunit avui matí a Palma amb la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, per parlar dels temes de competència insular que afecten el municipi. Una de les qüestions que s'han posat damunt la taula ha estat l'estat la de donar un impuls definitiu al projecte de la variant nord d'Artà en la present legislatura. Aquesta nova carretera permetria, entre d'altres, reduir el trànsit pel centre d'Artà, minimitzar el trànsit de vehicles pesats i de grans dimensions pel centre, eliminar el doble sentit en alguns carrers que actualment generen problemes de circulació i seguretat, reordenar la circulació del centre d'Artà, amb possibles noves adaptacions de carrers per a vianants, facilitar l'accés a la Ma-3333 i, per tant, al Parc Natural de Llevant i a l'ermita de Betlem i facilitar l'accés de vianants i ciclistes des de la Ma-3333 cap a la zona del camp de futbol. Actualment, el projecte es troba sent avaluat per la Comissió Balear de Medi Ambient.

Per altra banda, el batle d'Artà i la presidenta del Consell de Mallorca han abordat altres assumptes en tramitació com el projecte de col·locació del nou arbrat de l'avinguda de Costa i Llobera. Catalina Cladera ha informat, així mateix, que pròximament realitzarà una visita a Artà per reunir-se amb tots els membres del Consistori.  

 

Tornar a d'alt