Segueix-nos
22/07/2019
La gent gran encapçala la decoració d'Artà per Sant Salvador
Enguany s'ha duit a terme un projecte intergeneracional i comunitari amb escolars, jovent, empresariat i famílies, de confecció dels elements decoratius dels espais públics urbans per a les festes

Avui s'han començat a endomassar alguns espais públics del poble amb motiu de les festes patronals de Sant Salvador, que comencen oficialment el pròxim dia 1 d'agost amb la sortida de s'estol de xeremiers d'Artà i el ball de capgrossos. La decoració que es col·locarà durant els pròxims dies ha estat ideada i confeccionada per la gent de la Residència i del Centre de Dia, que ha encapçalat amb la seva il·lusió un projecte intergeneracional ('Decorem el poble d'Artà per festes') que ha demostrat que la gent gran pot fer encara grans aportacions a la comunitat. El projecte ha comptat amb la col·laboració imprescindible de les famílies de la gent gran, de les escoles d'Artà, del Club de la Tercera Edat, del Centre Jove i d'Artà Empresarial. Aquesta barreja comunitària ha treballat de valent durant les darreres setmanes per aconseguir una decoració original, diferent i reutilitzable, que engalanarà Artà durant les festes patronals.

El pròxim dia 31 de juliol tendrà lloc l'acte de presentació del projecte, que començarà a les 19 h a la plaça de l'Ajuntament, on un passacarrers format pels integrants de la iniciativa recorrerà una part del poble fins a la plaça del Conqueridor. Allà es farà un parlament per part d'autoritats i participants i se servirà un berenar per cortesia d'Artà Empresarial.    

Tornar a d'alt