Segueix-nos
28/06/2019
Artà se suma al No i Punt a les festes d’estiu
Entre d'altres actuacions, demà dissabte, abans de la revetlla, es realitzarà un taller per mesurar la percepció que té la gent -dones i homes- sobre determinades situacions que es donen en festes

L'Ajuntament d’Artà s’ha adherit per tercer any consecutiu a la campanya #NoiPunt, per unes festes lliures d’agressions sexistes, de la Direcció General d’Igualtat, amb la qual cosa reforça el seu compromís perquè les festes del municipi –Sant Pere (consultau aquí el programa) i Sant Salvador- siguin espais d'oci igualitaris, segurs i de gaudi tant per homes com per dones.

Així, a la revetlla de dissabte hi haurà un punt d’informació amb personal de prevenció i actuació que s'encarregarà de facilitar informació a al·lots i al·lotes, i que serà un punt de recepció, informació, denúncia i acompanyament en el cas de produir-se una agressió. També es comptarà amb material de sensibilització i un protocol a seguir, tenint en compte diverses situacions i es penjarà en diferents indrets, com barres i urinaris, el decàleg amb missatges contra les agressions sexistes i sobre com procedir en cas de detectar-ne. Igualment es realitzarà una dinàmica de feina amb l’agent d’igualtat i amb persones voluntàries, en la que es mesurarà la percepció que té la gent -dones i homes- sobre determinades situacions que es donen en festes.

L’Ajuntament es compromet a facilitar les incidències de les agressions sexistes recollides per la policia local o per altres actors que participin en la festa i també a omplir el formulari de dades sobre la festa on s’implementa la campanya, per tal de poder avaluar-la.  

Tornar a d'alt