Segueix-nos
28/05/2019
Artà prepara el Dia Mundial del Medi Ambient amb visió global
El municipi acollirà tota una sèrie d'activitats ambientals per commemorar l'efemèride, que se celebra el 5 de juny

L'Ajuntament d'Artà ha organitzat un conjunt d'activitats per celebrar al municipi, el pròxim 5 de juny, el Dia Mundial del Medi Ambient, que enguany se centra en la lluita contra la contaminació de l'aire. Tal i com succeí l'any passat, s'ha volgut commemorar l'efemèride de manera global, integrant diversos col·lectius i fent extensiva la celebració a tota la ciutadania, distribuint les activitats en diferents jornades (veure cartell i activitats aquí). Enguany, a més, el Dia Mundial del Medi Ambient ha estat organitzat conjuntament amb el Parc Natural de la Península de Llevant. 

La primera de les activitats, que ja ha començat, es realitza amb els centres escolars del municipi (CEIP NaCaragol, CEIP Rosa dels Vents, Sant Bonaventura, Sant Salvador i l'IES Llorenç Garcias i Font) i ha consistit en diferents sortides de neteja de litoral a la Colònia de Sant Pere, que s'iniciaren la passada setmana, sota el paraigües del projecte 'Lets Clean Up Europe'. 

A partir de dilluns 3 de juny tendran lloc la resta d'activitats (exposicions infantils, xerrades, el cens de cabots amb el GOB, presentació del llibre 'Els aucells a les rondalles mallorquines i al cançoner', de Miquel Rayó i Ferrer...), entre d'altres, que trobareu en el cartell adjunt.

 

I Fira Escolar

La gran novetat per a enguany és la celebració de la I Fira Escolar del Medi Ambient a Artà, dimecres 5 de juny, a la plaça del Conqueridor, entre les 9 h i les 14 h. En ella, els centres escolars tendran una paradeta en la qual exposaran un projecte educatiu que han treballat al llarg del curs, relacionat amb el medi ambient. També es lliuraran els premis del concurs de dibuix 'Ni 1 Foc al Bosc', del Govern balear, o es faran successives projeccions del documental 'Out of plastic' per als escolars al Teatre d'Artà, entre d'altres. 

En aquest enllaç es poden consultar les diferents iniciatives que s'han organitzat arreu del planeta amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient. Artà és, de moment, l'únic municipi a les Illes que hi és present.

Documents relacionats
Tornar a d'alt