Segueix-nos
24/05/2019
L’Ajuntament prepara la jornada electoral de diumenge
A través del lloc web www.arta.cat i de l’aplicació mòbil municipal, la ciutadania podrà seguir l’evolució de la participació i els resultats de les votacions en clau local

L’Ajuntament d’Artà prepara l’operatiu logístic i digital perquè aquest diumenge 26 de maig la ciutadania pugui seguir les evolucions de la jornada electoral, pel que es refereix a participació i resultats relatius al municipi d’Artà. Aquesta informació es podrà consultar de manera interactiva a través del lloc web de l’Ajuntament (www.arta.cat  a la secció Ajuntament > Eleccions > Locals > 2019) o de l’aplicació mòbil (Ajuntament Artà, que es pot descarregar al Play Store o a l’App Store) que ha d’estar actualitzada perquè funcioni correctament. Els percentatges de la participació es penjaran a les 14 h, amb actualitzacions a les 18 h i a les 20 h, quan es tanquen els col·legis electorals. Llavors, s’aniran introduint els resultats de les votacions a l’Ajuntament d’Artà fins que l’escrutini arribi al 100 %.

Quan i on votar?

El 26M és el dia de les eleccions municipals, autonòmiques i europees, dia en què les persones majors d’edat puguin expressar el seu dret democràtic amb el vot, triant entre les diferents opcions polítiques que concorren als comicis. L’horari per votar és de 9 h del matí a 20 h. A Artà es podrà fer en els següents col·legis electorals: Convent (entrada pel Claustre), CEIP Na Caragol (al gimnàs i entrada per Pere Amorós o pel camí de Can Canals), Teatre d’Artà (cafeteria) i Ajuntament (a l’edifici Can Solivelles). A la Colònia de Sant Pere el col·legi electoral s’ubicarà a l’antiga escoleta, a la plaça de Sant Pere.  

Tornar a d'alt