Segueix-nos
10/05/2019
Artà demostra el seu compromís amb la lluita internacional contra la violència de gènere
Projecció del documental ‘Chaouen, Centro de Escucha y Atención’, que mostra el treball solidari d’entitats socials marroquines i Balears al Marroc

Més de quaranta persones assistiren a la presentació, per part de l’associació Avanç filmacions educatives, del documental ‘Chaouen, Centro de Escucha y Atención’,  que mostra el treball solidari d’entitats socials marroquines i balears, amb les víctimes de violència de gènere al Marroc. A l'activitat hi participaren dones de l’associació ‘Mujeres que no callan’, moltes de les quals han patit situacions de violència, i compartiren el seu testimoni després del documental.

Es tracta d'un projecte finançat per part de l’Ajuntament d'Artà, emmarcat dins el Pla d'Igualdat, que contempla la lluita contra la violència de gènere, tant en la seva dimensió local com en un abast més global. A  més del documental, es presentà la unitat didàctica, amb la qual el sindicat de l'ensenyament STEI, l’altra entitat que ha donat suport al projecte, oferirà a tots el centres educatius per tal de treballar aquestes temàtiques.

Tornar a d'alt