Segueix-nos
03/05/2019
Els dos projectes presentats per Artà són subvencionats pel Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics
Es tracta de la reforma de la plaça de l’església de la Colònia de Sant Pere i la recuperació dunar, zones de descans i demolició i instal∙lació temporal del bar de Cala Torta

El projecte de reforma de la plaça de l’església de la Colònia de Sant Pere i el projecte de recuperació dunar, zones de descans i demolició i instal∙lació temporal del bar de la platja i els lavabos, presentats per l'Ajuntament d'Artà a la convocatòria de 2018 de subvencions del Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics (CBAT) de millora de les infraestructures i els productes turístics de Mallorca, rebran un total de 350.000 euros de la convocatòria per ser realitzats. Així ho ha donat a conèixer avui migdia la vicepresidenta i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, durant la reunió de la Junta Rectora del Consorci. 

Un total de 64 projectes seran cofinançats pel CBAT amb quasi 22 milions d’euros (21.892.573,41 €). Es tracta d’actuacions a 43 municipis de Mallorca que suposaran una inversió total de 34.536.025,99 €, ja que el CBAT pot cobrir com a molt el 80% del cost del projecte (amb un import màxim de 500.000 €) i els ajuntaments han d’aportar la resta. La convocatòria de subvencions permetia a cada ajuntament presentar un màxim de dos projectes, i així ho han fet 21 consistoris. En el cas d'Artà, el projecte de recuperació dunar, zones de descans i demolició i instal·lació temporal de bar de platja i lavabos ha estat dotat amb 151.555,53 €, mentre que el projecte de reforma de la plaça de l’Església de la Colònia de Sant Pere tendrà una aportació econòmica de 199.485,78 €.

El CBAT és l’òrgan gestor de les places turístiques a l’illa de Mallorca i en formen part el Govern, el Consell Insular de Mallorca i els agents socials i econòmics del sector turístic.

Tornar a d'alt