Segueix-nos
03/05/2019
Editada per tercer any la revista municipal '365 dies'
És un recull en paper, per poder arribar a tota la ciutadania, de les notícies més destacades que ha generat l'Ajuntament en el darrer any

Ja s'ha començat a repartir per Artà i la Colònia de Sant Pere la revista '365 dies', la publicació de l'Ajuntament en què es recullen les notícies d'incidència municipal més destacades del darrer any, que enguany s'ha editat per tercera vegada. L'objectiu de la revista és poder arribar a aquelles persones que no disposen dels canals tecnològics per poder consultar les informacions que genera l'Ajuntament a diari, com són la pàgina web, l'aplicació mòbil o les xarxes socials. 

Aprofitam per informar-vos de la detecció d'una errada de contingut en la pàgina 7, on s'ha publicat la informació relativa a l'explicació de l'estat del Pla d'Acció Municipal (PAM), i on no s'han reflectit correctament els objectius estratègics 3.3 i 3.4 de l'eix 3. En ambdós casos s'ha escrit 'Potenciar i habilitar nous recursos educatius', quan l'objectiu estratègic 3.3 hauria de dir 'Acompanyar a la gent jove en la construcció del seu projecte de vida', desenvolupat en un 87%, i l'objectiu estratègic 3.4, 'Promoure els hàbits saludables i la pràctica esportiva', s'ha assolit en un 100%. En el moment en què aquestes errades siguin subsanades, penjarem el pdf de la revista al web. Moltes gràcies. 

 

Tornar a d'alt