Segueix-nos
22/04/2019
Avís: restriccions de trànsit per l’asfaltatge d’un tram del carrer de la Sorteta i dels carrers de na Crema i Jaume Balmes
A partir de les 8 h d'aquest dimecres 24 d’abril, un tram del carrer de la Sorteta i els carrers de Na Crema i de Jaume Balmes es veuran sotmesos a restriccions d’aparcament durant tres dies

L’Ajuntament té previst asfaltar un tram del carrer de la Sorteta i els carrers de na Crema i de Jaume Balmes un cop enllestides les tasques de les obres duites a terme a la zona.

Per aquest motiu, a partir de les 8 h del proper dimecres 24 d’abril de 2019 fins a les 20 h de divendres 26 d’abril de 2019, es realitzarà la reserva d’estacionament de vehicles en els carrers esmentats per facilitar-ne les tasques d’asfaltatge. Així mateix, la Policia Local s’encarregarà de supervisar la col·locació de la senyalització adient per poder permetre la finalització d’aquestes tasques amb tota normalitat.

Així, es recorda a les persones titulars de garatges situats dins de la zona afectada que tenguin en compte aquestes possibles restriccions de circulació de vehicles, les quals es duran a terme mentre durin els preparatius i les tasques previstes.

 Disculpau les molèsties.

Tornar a d'alt