Segueix-nos
12/04/2019
L'East Mallorca Cup arriba al Llevant de Mallorca la pròxima setmana
El torneig de futbol base internacional es disputa entre el 17 i el 21 d'abril amb la participació de 89 clubs procedents de tot el món; ses Pesqueres acollirà un total de 29 partits

El Museu de Manacor, Torre dels Enagistes, ha estat aquest matí l'escenari de la presentació de la primera edició de l'East Mallorca Cup, un torneig de futbol base nascut l'any 2010 a Menorca i que avui és un reclam de visitants en temporada baixa. Enguany el torneig es disputarà al Llevant de Mallorca, amparat sota la marca East Mallorca, entre els dies 17 i 21 d'abril. L'East Mallorca Cup reunirà els millors equips internacionals de futbol base en tres categories: sub 11, 13 i 15, per un total de 89 clubs arribats d'arreu del món, entre els quals destaquen equips com l'Inter de Milà, el FC Barcelona o fins i tot equips japonesos, brasilers o australians.                                                                                                                                 

El promotor d'aquesta iniciativa és l'empresa d'esdeveniments Menorca Events i ha comptat amb el patrocini de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears i amb la implicació dels ajuntaments de Son Servera, Capdepera, Sant Llorenç, Manacor i Artà. Amb aquest torneig es pretén augmentar la competitivitat respecte d’altres zones de Mallorca, fomentar l'esport i també ampliar i diversificar l'oferta  turística, una idea que han volgut posar en relleu els diferents representants municipals que han presentat l'esdeveniment.

A la presentació hi han assistit el Director Fundació Esport Balear, Josep Abrines, el vicepresident de la Federació Balear de Futbol, Joan Barceló, el director-gerent de Mallorca Events, Tòbal Tudurí, l'ex jugador professional Vicente Engonga, els regidors de turisme, Antònia Llodrà, Colau Bordal, Margalida Vives, Mònica Viejo i Tolo Gili, els batles Catalina Riera, Antoni Servera i Mateu Puigrós i com a representant de l'empresa privada, el director de l'associació hotelera de sa Coma, Gabriel Nebot.

Pel que fa al calendari, l'inici del torneig serà el dimecres 17 d'abril i s'allargarà fins al diumenge 21, quant, en el camp de Cala Millor es disputaran les finals de les tres categories i es farà l'entrega de trofeus. En total, entre els 5 dies de competició es podran veure 256 partits. Tota la competició es podrà seguir a través de l'app i la web East Mallorca Cup, des d'on es podran seguir els partits o conèixer la ruta per arribar als diferents camps on es disputaran.

Ses Pesqueres i Artà Empresarial

A Artà es disputaran un total de 29 partits entre dimecres dia 17 i dissabte dia 20, i en aquest enllaç podeu consultar els partits. Així mateix, des de l'Associació empresarial d'Artà, Artà Empresarial, han habilitat un minitren que durant els dies del torneig farà un recorregut entre Ses Pesqueres i el nucli urbà d'Artà per dinamitzar un poc més el poble, on els comerços i restaurants estaran oberts tot el dia. D'igual manera, Artà Empresarial sortejarà una sèrie de premis entre les persones (habitants d'Artà o visitants), que consumeixin a empreses del poble o visitin els museus públics. Els únics requisits és ser titular de les targetes Artà Card o Artà Tourism i fer despesa a un dels comerços o restaurants associats a Artà Empresarial. El sorteig es realitzarà el 21 d’abril i els resultats es publicaran en xarxes socials. 

Documents relacionats
Tornar a d'alt