Segueix-nos
19/03/2019
En marxa la tercera edició dels pressupostos participatius
S'ha obert també el termini d’inscripció per a totes aquelles persones, majors de 16 anys, no empadronades al municipi d’Artà, que vulguin fer la seva proposta

El 17 de març es posà en marxa la tercera edició dels pressupostos participatius d'Artà i la Colònia de Sant Pere, un projecte iniciat l'any 2017 per l'Ajuntament d'Artà amb l'objectiu de conèixer propostes de millora concretes suggerides per la ciutadania del municipi, amb una dotació total de 200.000 euros. Així, el diumenge s'obrí el termini d'un mes (fins dia 19 d'abril) perquè la ciutadania i les associacions del municipi puguin fer les seves propostes emplenant el següent formulari.

En aquest període de març-abril, com a novetat, s'ha obert el termini d’inscripció al cens de pressupostos participatius per a totes aquelles persones, majors de 16 anys, no empadronades al municipi d’Artà però que hi tenen una propietat, i volen participar del procés. 

Entre el 26 i el 29 de març es duran a terme diferents tallers de propostes perquè totes aquelles persones interessades puguin compartir i fer propostes comunes. De la mateixa manera s’establiran paradetes presencials perquè tothom que vulgui, pugui fer la seva proposta els dies de mercat. En tancar-se la fase de presentació de propostes, el 17 d'abril, començarà l'avaluació de totes les propostes presentades, a càrrec dels tècnics municipals i la comissió tècnica. 

 

Podeu consultar tota la informació d'aquest procediments en aquest enllaç.

Tornar a d'alt