Segueix-nos
04/03/2019
Històries de dones emprenedores d'Artà i la Colònia
Artà Empresarial dona a conèixer, en col·laboració amb l'Ajuntament, casos d'èxit de dones emprenedores del municipi entre avui i dia 8 de març

Dia 8 de març és el Dia Internacional de la Dona Treballadora i des d'Artà Empresarial, amb  la  col·laboració  de  l'Ajuntament  d'Artà,  s’ha volgut donar  a  conèixer,  en  forma d’entrevista, empresàries del  municipi  que  han  lluitat  per  aconseguir  els  seus  somnis  amb esforç i dedicació.

Durant  aquesta  setmana  mostrarem  alguns  casos  d'èxit  d'emprenedores d'Artà  i  la  Colònia de San Pere en  les diferents xarxes socials de l’associació i l’Ajuntament. Les dificultats que han tingut, el canvi de professió o la conciliació familiar i laboral són alguns dels temes tractats per aquestes dones emprenedores que han lluitat per fer-se un lloc en el món empresarial.

L'acció  consta  de  5  vídeo-entrevistes  a  dones  empresàries  de  diferents  sectors,  amb perfils diferents i a les quals els uneix un fet, lluiten per la igualtat de gènere entre homes  i dones. 

Tornar a d'alt