Segueix-nos
04/03/2019
Artà prepara el març feminista sorgit de la implicació col·lectiva de dones i associacions del poble
El programa ha estat dissenyat a partir de la manifestació del 8-M amb les idees i les propostes del grup de dones d'Artà, Bruixes Feministes, i altres entitats i centres educatius del municipi

El 8-M, Dia Internacional de la Dona Treballadora, arriba enguany a Artà amb un grapat d'iniciatives i activitats distribuïdes al llarg del mes de març per fer visible la dona i el feminisme arreu del municipi. El grup de dones d'Artà, Bruixes Feministes, i la regidora Aina Comas en nom de l'Ajuntament han preparat, amb la col·laboració d'altres entitats, associacions i centres educatius, un conjunt d'activitats de diferent caire (consultau el programa aquí) per reivindicar el fet femení i el feminisme arreu del poble, i que comencen aquest divendres, dia 8 de març, a Palma, amb la manifestació a la plaça d'Espanya. L'Ajuntament ha habilitat autocars cap a Ciutat, que partiran de l'aturada de l'avinguda de Costa i Llobera a les 16.30 hores. El cost del trajecte és de 3 euros i la inscripció i pagament s'ha de fer a la Cafeteria del Teatre abans d'aquest dimecres, dia 6 de març (aquest inclòs). 

El programa d'activitats inclou una exposició fotogràfica, la presentació literària del darrer llibre de la periodista Karmele Marchante sobre la tracta i la prostitució, el monòleg feminista d'Iranzu Varela, dues projeccions de cinema documental, un taller de sexualitat, una conferència, etc. 

Tornar a d'alt