Segueix-nos
22/02/2019
Presentació del Reglament d’aigua d’Artà al Teatre
Els tècnics de l’Ajuntament detallaran la norma i explicaran el funcionament de l’aplicació mòbil de gestió d’aigua, operativa des d’aquesta setmana

Dimarts, dia 26 de febrer, a partir de les 19.30 h al Teatre d’Artà, els tècnics de l’Ajuntament presentaran a la ciutadania el Reglament dels serveis de proveïment d'aigua potable i de clavegueram d’Artà, que ha de regular la utilització i gestió del cicle de l’aigua potable al municipi. S’explicarà l’objectiu de la norma i s’enumeraran els drets i obligacions de les persones usuàries i de l’Ajuntament com a prestador del servei, entre altres qüestions com la instal·lació de comptadors, el mesurament de consum i la seva facturació. En aquest sentit, s’aprofitarà l’ocasió per detallar als presents el funcionament de l’apartat de gestió d’aigua de l’aplicació mòbil de l’Ajuntament, que des d’aquesta setmana permet els usuaris i usuàries que ja disposin del comptador digital en els seus domicilis (420 a dia d’avui) consultar i gestionar avisos sobre el consum propi de l’aigua des del seu dispositiu mòbil. Es preveu que en el decurs dels pròxims dos anys s’instal·lin comptadors digitals (uns 4.000) en la totalitat dels habitatges d’Artà i la Colònia on el servei d’aigua és municipal.

Finalment, es repassarà i contextualitzarà el procés que s’ha seguit i les proves que s’han fet en els darrers anys des de l’Ajuntament d’ençà que començà a cercar fórmules per millorar el procés de la gestió de l’aigua al municipi.

Tornar a d'alt