Segueix-nos
01/02/2019
Nou espai lúdic per a infants d'1 a 3 anys i les seves famílies al municipi
'Espais de joc' és un projecte pilot organitzat per l'Ajuntament d'Artà amb la col·laboració de l'Institut per a la Educació de la Primera Infància de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitat

Els serveis educatius municipals han posat en marxa el projecte 'Espais de joc' (mirau el cartell), destinat a famílies del municipi amb infants nascuts els anys 2016 i 2017, escolaritzats o no, en el que posen a la seva disposició llocs compartits per jugar amb altres infants i els seus acompanyants. Es tracta d'un projecte pilot organitzat per l'Ajuntament d'Artà i que compta amb la col·laboració de l'Institut per a l'Educació de la Primera Infància, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitat. 

El projecte, que és gratuït, començarà l'11 de febrer a l'escoleta Estrella de Mar, a la Colònia de Sant Pere, on es realitzarà cada dilluns entre les 17 h i les 19 h. A Artà es durà a terme els dimecres, també entre les 17 h i les 19 h, a l'escoleta Pou de sa Lluna. Des de l'Ajuntament d'Artà s'ha remès avui una carta a totes les famílies del municipi amb infants nascuts els anys 2016 i 2017, informant-les del projecte. 

Podeu inscriure-vos o demanar m´s informació telefonant al 609 105 192.  

Tornar a d'alt