Segueix-nos
07/12/2018
Contractats dos treballadors mitjançant el programa SOIB JOVE Qualificats-Entitats Locals 2018
Treballaran en l’àmbit de gestió de l’aigua al municipi i en la dinamització de projectes educatius comunitaris

L’Ajuntament d’Artà, gràcies al Programa SOIB-JOVE – QUALIFICATS ENTITATS LOCALS 2018, ha contractat dues persones que treballaran, per una banda, per a la implantació de sistema ‘Smart’ per a la gestió de l’aigua del municipi i, per altra, per a la dinamització de projectes educatius comunitaris.

Artà ha iniciat enguany la instal·lació de comptadors digitals en els pous de captació d’aigua i en els domicilis, un projecte que pretén generar coneixement a partir de dades a interpretar de cara a una gestió eficient de l’aigua. Per aquest motiu s’ha contractat una jove amb llicenciatura en Ciències Ambientals.

Per la seva banda, el segon projecte està relacionat amb la dinamització de projectes educatius comunitaris i de foment de la participació ciutadana i per dur-lo a terme s’ha contractat un graduat en d’educació primària.

SOIB-JOVE-Qualificats Entitats Locals 2018 és un programa per finançar projectes d’experiència professional per a l'ocupació dels joves amb estudis superiors a les Illes Balears, cofinançat pel SOIB i pel Fons Social Europeu.

Tornar a d'alt